CiddiGazete- Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamayan ve zirveyle arasındaki puan farkı açılan Fenerbahçe'de sular ısınıyor. Teknik Direktör Vitor Pereira’nın koltuğunun sallandığı iddialarının yanı sıra Fenerbahçe’de yaşanan krizle ilgili olarak Başkan Ali Koç açıklama yapacak. Fenerbahçe’nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Başkanımız Ali Y. Koç, 11 Kasım Perşembe günü saat 16.00'da kulübümüzün gündemine dair @fbtv'de açıklamalarda bulunacaktır" denildi. Trabzonspor, Alanyaspor ve Konyaspor mağlubiyetlerinin ardından son olarak Kayserispor ile sahasında 2-2 berabere kalan Fenerbahçe ligde son 4 haftada 11 puan kaybetti ve lider Trabzonspor ile arasındaki fark 10 puana yükseldi.

VITOR PEREIRA GÖZDEN DÜŞTÜ

Sezon başında göreve getirilen Vitor Pereira, sezona iyi bir başlangıç yapmasına rağmen son haftalarda alınan sonuçların ardından eleştiri oklarının hedefi oldu. Özellikle 3'lü savunma düzeninden vazgeçmediği için taktiği eleştirilen ve Kayserispor maçında ilk kez 4'lü savunmaya geçen Portekizli teknik adamın, milli aradan sonra oynanacak Galatasaray derbisinde takımın başında olması bekleniyor. Ancak derbide alınacak olumsuz bir sonuç halinde Pereira ile yolların ayrılacağı konuşuluyor.

FARIOLI SESLERİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Pereira ile yolların ayrılması halinde Fatih Karagümrük'ün çalıştırıcısı Francesco Farioli'yi göreve getireceği iddia edildi. Ancak Fatih Karagümrük'ün Başkanı Süleyman Hurma, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Fenerbahçe ile Farioli hakkında bir görüşme yapmadıklarını dile getirdi. Fenerbahçe, ligde geride kalan 12 haftada 20 puan toplayarak aynı puandaki Beşiktaş’ın bir sıra gerisinde 7. sırada yer aldı.