CiddiGazete

Süper Lig'in 13. haftasında Göztepe'yle deplasmanda karşı karşıya gelen Fenerbahçe, dört golün atıldığı karşılaşmada bir puana razı oldu.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Göztepe 7. dakikada Castro'nun attığı golle 1-0 öne geçti.

Mücadelenin 37. dakikasında Fenerbahçe savunmasının arkasına atılan uzun pası Jerome kafayla indirdi. Topu kontrol eden Serdar Gürler ceza sahasına girdi ve karşı karşıya pozisyonda yaptığı düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi. Yardımcı hakem pozisyonun ardından ofsayt bayrağını kaldırırken VAR incelemesi sonucu gol kesin olarak iptal edildi.

Fenerbahçe'de Serdar Aziz, 44. dakikada skora denge getirdi: 1-1

VAR KARARI İLE PENALTI

Karşılaşmanın 56. dakikasında ceza sahasına giren soner Aydoğdu, Luiz Gustavo'nun müdahalesi sonucu yerde kaldı. Hakem Abdulkadir Bitigen, VAR'da inceleme ile penaltı kararı verdi.

Alpaslan'ın kullandığı penaltı atışında kaleci Altay gole izin vermedi. Ancak Altay penaltı vuruşundan önce kalesini terk ettiği için penaltı tekrarlandı.

FENERBAHÇE'NİN GOLÜ İPTAL EDİLDİ

Altay'ın penaltıyı kurtarmasının ardından Fenerbahçe'de Victor Moses'ın attığı gol, Göztepe'nin penaltısı tekrarlanacağı için iptal edildi.

VAR kararı ile penaltı tekrarlandı. 63. dakikada tekrarlanan penaltıda yine topun başına geçen Alpaslan bu kez golü attı. 2-1

68. dakikada hızlı gelişen atakta Max Kruse'nin ortasını Vedat Muriç kafayla indirdi, Garry Rodrigues topu ağlara gönderdi. 2-2

FENERBAHÇE 10 KİŞİ KALDI

90+1. dakikada Fenerbahçe'de Luiz Gustavo, Halil'e yaptığı faulün ardından ikinci sarı kartını görerek oyun dışında kaldı.

90+3. dakikada Berkan'ın serbest vuruştan yaptığı ortayı Deniz Kadah kafayla ağlara gönderdi ancak gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Karşılaşma 2-2 sona erdi.