CiddiGazete- Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında İttifak Holding Konyaspor-Fenerbahçe maçının kazananı Konyaspor oldu. 2. dakikada Soner Dikmen'in uzaktan attığı golle 1-0 öne geçen yeşil-beyazlılar, 11. dakikadaki duran topta Abdülkerim Bardakçı ile farkı 2'ye çıkardı.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira 41. dakikada üç oyuncu değişikliği birden yaptı. Serdar, Novak ve İrfan Can oyuna girerken Pelkas, Sangare ve Rossi kenara geldi. Pelkas bu kararın ardından tepki gösterdi. İlk 45 dakika, Konyaspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

İKİNCİ YARI

Fenerbahçe'de 59. dakikada sakatlanan Luiz Gustavo oyuna devam edemedi ve yerini Mert Hakan Yandaş'a bıraktı. Dakikalar 72'yi gösterdiğinde bu kez Altay Bayındır sakatlandı ve gözyaşları içinde saha kenarına geldi. Fenerbahçe'de oyuna Berke Özer dahil oldu.

FENERBAHÇE 10 KİŞİ KALDI

81. dakikada bu kez Enner Valencia sakatlandı. Yıldız futbolcu sedyeyle kenara alınırken oyuncu değişikliği hakkı kalmayan sarı-lacivertliler sahada 10 kişi kaldı.

84. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen İrfan Can Kahveci uzak mesafeden yaptığı harika vuruşla farkı 1'e indirdi: 2-1

Kalan dakikalarda gol olmayınca Konyaspor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

İç sahadaki yenilmezlik serisini sürdüren Konyaspor puanını 20'ye yükseltti. Üst üste üçüncü mağlubiyetini alan Fenerbahçe ise 19 puanda kaldı.