CiddiGazete- Türkiye Kupası son 16 turunda Gaziantep FK'ya konuk olan Fenerbahçe, mücadeleyi 2-0 kazanarak çeyrek finale yükseldi.

İLK GOL PENALTIDAN

15. dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Mert Hakan Yandaş, rakibi Furkan Soyalp'in müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem Burak Şeker beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Michy Batshuayi, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve Fenerbahçe 1-0 öne geçti.

MAXİM, İRFAN CAN EĞRİBAYAT'A TAKILDI

29. dakikada VAR kararı sonrası penaltı kazanan Gaziantep FK'da topun başına geçen Alexandru Maxim, genç kaleci İrfan Can Eğribayat'a takıldı.

Kupa hakemleri belli oldu Kupa hakemleri belli oldu

Tak11Fenerbahçe'nin Belçikalı futbolcusu Batshuayi, gol sevincini parende atarak gösterdi.

BATSHUAYI ŞOV YAPTI

31. dakikada Fenerbahçe, Michy Batshuayi ile farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Mert Hakan Yandaş, ortasını ön direğe gönderdi. Seken topu penaltı noktası gerisinde Serdar Aziz kafası ile altı pas çizgisine indirdi. Leonardo Bonucci'nin vuruşunda kaleciden seken topu Batshuayi tamamladı: 0-2

İkinci yarıda skoru değiştirecek gol gelmeyince Fenerbahçe ilk yarıda bulduğu gollerle mücadeleyi 2-0 kazandı ve Türkiye Kupası'nda adını çeyrek finale yazdıran takım oldu.