A Milli Futbol Takımı, 23 Mart Cuma günü Antalya'da İrlanda Cumhuriyeti, 27 Mart Salı günü de deplasmanda Karadağ ile oynayacağı özel maçlar için yarın İstanbul'da toplanacak. Milli maçlar nedeniyle Süper Lig ve Spor Toto 1.Lig maçlarına bir hafta ara verilecek. Lig maçları 1 Nisan'da devam edecek.

Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde öğle saatlerinde bir araya gelecek ay-yıldızlı futbolcular, İrlanda Cumhuriyeti maçının hazırlıklarını bu tesiste sürdürecek. Milliler, karşılaşmadan bir gün önce Antalya'ya geçecek.

ADAY KADRODA ARDA VE BURAK YOK

Teknik direktör Mircea Lucescu tarafından belirlenen A Milli Takım aday kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

Kaleci: Okan Kocuk (İstanbulspor), Serkan Kırıntılı (Atiker Konyaspor), Volkan Babacan (Medipol Başakşehir)

Savunma: Gökhan Gönül (Beşiktaş), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf) Mehmet Zeki Çelik (İstanbulspor), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Ömer Toprak (Borussia Dortmund), Serdar Aziz (Galatasaray), Uğur Demirok (Trabzonspor), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Ömer Bayram (Teleset Mobilya Akhisarspor)

Orta saha: Abdülkadir Ömür, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), Cengiz Ünder (Roma), Emre Mor (Celta Vigo), Serdar Gürler (Osmanlıspor), Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Selçuk İnan (Galatasaray) Hakan Çalhanoğlu (Milan), Yunus Mallı (Wolfsburg)

Forvet: Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Villarreal)

MAÇ PROGRAMI:

23 Mart Cuma: 20.30: Türkiye-İrlanda Cumhuriyeti (Antalya Stadı)

27 Mart Salı: 20.10: Karadağ-Türkiye (Podgorica Şehir Stadı)