CiddiGazete- Galatasaray transferdeki sessizliğini bir bozdu. Akşam saatlerinde 24 yaşındaki Rumen orta saha Alexandru Cicaldau için görüşmelere başladığını duyuran sarı-kırmızılılar ilerleyen saatlerde ise hem sağ bek hem de sol bek transferlerini KAP'a bildirdi.

Galatasaray Rennes'in 20 yaşındaki sağ beki Sacha Boey'in ardından bonservisi elinde olan 31 yaşındaki sol bek Patrick Van Aanholt'u da duyurdu.

HER ŞEY CICALDAU'YLA BAŞLADI!

Galatasaray sessizliğini 19.18'de Alexandru Cicaldau ile bozdu. Romanya'nın Universitatea Craiova kulübünde top koşturan 1997 doğumlu orta saha için görüşmelere başlandığını duyuran sarı-kırmızılılar bu transferin ardından iki takviye daha açıkladı.

SAĞ BEK 20 YAŞINDAKİ BOEY'E EMANET

Galatasaray uzun süredir aradığı sağ bekini de Fransa'da buldu. Bonservisi Rennes'te bulunan 20 yaşındaki Fransız oyuncu Sacha Boey için görüşmelere başlandığını KAP'a duyurdu.

Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada "13.09.2000 doğum tarihli Sacha Boey’in transferi konusunda Fransız Stade Rennais FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri yer aldı.

SOL BEK VAN AANHOLT DA AÇIKLANDI!

Galatasaray, Boey'den kısa süre sonra bonservisi elinde olan 31 yaşındaki Patrick van Aanholt'la görüşmelerin başlandığını da KAP'a duyurdu. Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Hollanda Milli Takım oyuncusu 29.08.1990 doğum tarihli Patrick Van Aanholt ile transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."