CiddiGazete- Galatasaray'ın stadının yeni ismi resmen belli oldu. Başkan Burak Elmas ve Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur'un katıldığı imza töreninde stadın yeni ismi, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu olarak belirlendi.

İşte Başkan Burak Elmas'ın imza töreninde yaptığı açıklamalar:

"Seçim sürecinde taraftarımıza söz vermiştik sponsorluklarla ilgili. Adaylık sürecinde yabancı bir şirketle ön anlaşma yapmıştık. Bazı detaylar istediğimiz gibi değildi. Daha sonra Galatasaray ile birlikte olmak isteyenler ile görüştük. Erden Timur, en iyi teklifi sundu. Benim için bu birlikteliğin başka bir anlamı da var. Erden Timur, içimizden biri. Çok iyi bir Galatasaraylı. Hem gönlüyle hem imkanlarıyla hep Galatasaray'ın yanında olmuş bir kişi. Nef markasıyla zaten birçok projeleri olmuş biri.

Erden Timur ile birlikte olmaktan gurur duyuyoruz. Ciddi anlamda sosyal sorumluluk projelerini geçiren, topluma dokunan bir marka. Galatasaray ile mükemmel uyuşan bir marka. Türk sponsorluk firması olduğu ve Türk Lirası Koruma Kanunu nedeniyle anlaşmayı Türk Lirası olarak yaptık."