CiddiGazete- Galatasaray, Fatih Terim'in listesinde yer alan Mustafa Muhammed transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılı kulüp, Mısır takımı Zamalek ile anlaşmaya vardı.

Devre arası transfer döneminde Halil Dervişoğlu ve Henry Onyekuru transferi sonrası rotasını Mısır'a çeviren Galatasaray, Mustafa Muhammed için kulübü Zamalek ile her konuda anlaştı. Sarı-kırmızılı ekip ile Mısır kulübü Zamalek'in yöneticileri arasında bugün video konferans aracılığıyla bir oturum gerçekleşti.

YAKINDA GELECEK

Ajansspor'un El Watan'dan aktardığı habere göre, kulüplerin ödeme noktasında anlaştığını ve Muhammed'in kısa bir süre sonra Türkiye'ye gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtti.

FRANSA'YA TRANSFERİ DİREKTEN DÖNMÜŞTÜ

Haberde Fransa Ligi takımlarından Saint-Etienne'in de genç golcüyü transfer etmek için Mısır kulübü ile görüştüğünü ancak Sarı Kırmızılı ekibin, bu görüşmede daha güçlü olduğunu ifade etti.

AFRİKA ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSUNA ALINMADI

Öte yandan Zamalek Kulübü, Galatasaray'a transferi an meselesi olan 23 yaşındaki golcü oyuncu Mustafa Muhammed'i Afrika Şampiyonlar Ligi kadrosuna almadı.