Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, uzun zaman sonra bir sezonda Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında oynanan 2 maçta da olay yaşanmadığını ve bu durum karşısında mutlu olduğunu belirtti.

Ahmet Ağaoğlu, Volkan Demirel'in mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamaya atıfta bulunarak, "Eski aktörlerden birinin maçtan sonra hoş olmayan kabadayıvari açıklamaları olmuş. Trabzonspor Kulübünün otobüsünden adam aldırmak hiç kimsenin haddi değil. Analar daha onu doğurmadı. Otobüsün içinden adam aldırmakla kimse kimseyi tehdit edemez. Karşılığını da çok ağır şekilde görür" ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili kulübün başkanı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ülkenin kolluk kuvvetleri ve savcıları var, şikayet edersiniz. Ne olduğunu da bilmiyorum. Otobüsün içinden adam almaya kalkarsa da çok farklı şeylerle de karşılaşabilir. O insanın dönüp kendisine bakması lazım. Trabzon'da ve İstanbul'da oynanan 2 maç olaysız geçiyor. Herhalde buna çok içerledi. Geçmişte olayların baş aktörüydü kendisi. Ben böyle bir oyuncuyu kendi takımımda da rakip takımda da istemem. Takımımda böyle oyuncu olsa biletini keserim. Bunlar hoş şeyler değil. Bunlar camialar arası gerginliği artıran ifadeler. Bunlardan beslenenlerin devri kapandığı için canları ona yanıyor."

Volkan Demirel, mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, Trabzonsporlu bir görevliyle yaşadığı bir tartışmaya ilişkin, "Trabzonspor'un analizcisi mi tercümanı mı neyse, tam içeri giriyorum arkamdan gereksiz laflar söylüyor. Kendisinden özür dilemesini rica edeceğim. Yoksa ben gider otobüsten alır özür diletirim" ifadelerini kullanmıştı.