Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-0 kazandıkları Bursaspor maçından sonra milli takımla ilgili soruları cevapladı.

Milli takımın başına geçeceği yönündeki iddialar sorulan Güneş, "Beşiktaş Kulübü beni kovmadı, görevime de son vermedi. Ben ne olursa olsun burada kalmak istiyorum. Beşiktaş ile anlaşır mıyım? Teklif gelsin, iyi teklif, anlaşırım. Takımdan kovsalar da gitmem düşüncesini biliyorsunuz. Başkan ile kavga etmedim, Allah'a şükür anlaşıldı. Fikir ayrılıklarım olduğunu söyledim, bunları biliyorsunuz. Ben bildiğimi paylaşıyorum, bilmediklerimi paylaşamam."

"TÜRK FUTBOLUNUN BURAK'A İHTİYACI VAR"

"Burak kalitesi belli bir oyuncu, takımını seviyor. Beşiktaş'ın bağrından çıktı. Gittiği yerde takımı için en iyisini yapmaya çalışan bir oyuncu. Daha dikkatli olursa işini yaparsa, hem Beşiktaş'ın hem Türk futbolunun ona ihtiyacı var. Biraz daha oynayıp güçlü olması gerekiyor. Golden çok takımın oynamasına katkı yapabilecek bir santrfor. Pres de yapıyor, pas da yapıyor, gol de yapıyor. Bunu yapabilmesi için moralli olması gerekiyor. Taraftar da bu morali verdi. Ben de çok sevindim.

Biz şu anda bu maçı kazandık. Malatyaspor maçına hazırlanacağız. Erzurum maçında üç puanı hak ettiğimizi düşünüyordum. Zor bir takım Malatya. Lig yarışına daha sonra bakacağız."