Galatasaray- Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Avusturya kampında yaptığı transfer zirvesinin ardından takviyeler için gaza basan ve art arda yaptığı anlaşmalarla imzalar için geri sayıma geçen Galatasaray'da yeni 10 numaranın kim olacağı merak konusu.

Geçen sezon öncesi kadroya katılan Cicaldau'nun bu bölgedeki performansından memnun olmayan ve Rumen oyuncuya kulüp arayan sarı-kırmızılılar, menajerinin yüksek ücret talebi nedeniyle Joao Pedro'dan vazgeçmiş ve yeni isimlere yönelmişti. Bunlardan öne çıkanı Amine Harit oldu.

HENÜZ KULÜP BULAMADI

Ancak Fransız asıllı Faslı oyuncunun transferi, yüksek maliyet nedeniyle askıya alındı. Schalke, Temmuz 2017'de Nantes'tan 8 milyon Euro'ya aldığı 25 yaşındaki futbolcu için 10 milyon Euro talep etti. Harit'in menajeri de yıllık 4 milyon Euro garanti ücret isteyince rota değişti.

Sarı-kırmızılı yönetim; bonservisi elinde olan bir dünya yıldızına yöneldi. İmza parası ve maaş maliyeti için, Real Madrid'den ayıran ve halen boşta olan Isco'yu tercih eden yönetim, 30 yaşındaki İspanyol oyuncunun menajeri ile görüşme kararı aldı.