CiddiGazete- A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu’nda yarın Norveç ile oynanacak maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

İstanbul ile Malaga’daki hava şartlarının birbirine zıt olduğunu aktaran Güneş, "Gruptaki ikinci maçımızı Norveç’le Malaga’da oynayacağız. Bizim için İstanbul’daki maçtan sonra buraya gelmek, iklim olarak farklı bir dünyaya gelmek gibi oldu. İnsanlar plajlarda, denizde tatil yapıyor. Bir gün önce de Atatürk Olimpiyat Stadı’nda kar yağıyordu" dedi.

"NORVEÇ’İN SON YILLARDA YÜKSELEN BİR DEĞERİ VAR"

Şenol Güneş, Norveç’in güçlü bir takım olduğunu dile getirerek, “Norveç’in son yıllarda yükselen bir değeri var. Genç, yetenekli, dünya çapında oyuncuları var. Takım oyununu iyi oynuyorlar, fizik gücünü iyi kullanıyorlar. Hücumdaki oyuncularının bireysel özellikleriyle sonuç alabilecek bir takım. Kıran kırana bir maç olacak. Hollanda maçı ne kadar önemliyse, bu da o kadar önemli olacak. Hollanda galibiyeti sonrası buradan alacağımız sonuç yarıştaki avantajımızı daha da artırabilir. Bunun için çok çalışmamız gerekiyor. Zorluklarını biliyoruz. Gücümüzün de farkındayız. Bütün zorlukları aşarak bir yere geleceğiz. Yarınki müsabakaya hazırız” diye konuştu.