Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki zorlu deplasmandan puanla dönmek istiyor. Peki ilk 11'de kim olacak... İşte merakla beklenen sorunun cevabı:

Devler Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray rakibiyle grubunda oynadığı ilk maçı Rodrigues, Eren ve Selçuk İnan'ın golleriyle 3-0 kazanmıştı.

Sarı kırmızılı takımda bu kez önemli eksikler var... Sakatlığı süren Belhanda ve Emre Akbaba zorlu deplasmanda forma giyemeyecekler. Orta sahada kritik eksikler ise can sıkıyor.

Kalede Muslera'nın yeri garanti. Sağ kanatta ise Linnes yer alacak. Serdar Aziz ve Ozan Kabak ikilisi savunmanın göbeğinde yer alırken, gerinin solunda ise Ömer forma giyecek.

Fernando ve Ndiaye ikilisi savunmanın önünde atakları ilk karşılayan isimler olacak. Bu ikiliye Lokomotiv Moskova karşısında çok iş düşecek.

Donk, Feghouli ve Rodrigues üçlüsü ise orta sahada hücuma destek verecekler ve Rus temsilcisinin geriden oyun kurmaması için baskı kuracaklar.

Galatasaray'ın bu kritik karşılaşmada ve zorlu deplasmandaki gol umudu ise Eren Derdiyok olacak. Tecrübeli golcüye Fatih Terim atılacak uzun hava toplarında çok güveniyor.

Lokomotiv Central Stadı'nda oynanacak karşılaşma bugün saat 20.55'de başlayacak. beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.