CiddiGazete- Süper Lig'in 30. hafta maçında Beşiktaş, konuk ettiği Hatayspor karşısında öne geçmesine rağmen sahadan 1-1'lik beraberlikte ayrıldı.

Maça hızlı başlayan ve üst üste pozisyonlar bulan siyah-beyazlı ekip, 16. dakikada Batshuayi'nin golüyle 1-0 öne geçti.

Maçın 41. dakikasında Lobjanidze'nin serbest vuruştan attığı gole engel olamayan Beşiktaş, sahadan beraberlikle ayrıldı.

ÜST ÜSTE ÜÇÜNCÜ PUAN KAYBI

Beşiktaş, Hatayspor karşısında aldığı beraberlikle üst üste üçüncü kez puan kaybı yaşadı. Ligin 28. haftasında Başakşehir ile evinde 2-2 berabere kalan siyah-beyazlı ekip, geçen hafta ise Galatasaray'a 2-1 yenildi.

Hatayspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, 3 haftada 2 puan alabildi.

EVİNDE SON 4 MAÇTA 3 BERABERLİK

Beşiktaş, evindeki son 4 lig maçında bir galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Söz konusu dönemde Altay'ı 1-0 yenen siyah-beyazlı ekip, Antalyaspor (0-0), Başakşehir (2-2) ve Hatayspor (1-1) maçlarını beraberlikle tamamladı.

Siyah-beyazlı ekip, iç sahadaki 7 karşılaşmada ise 4 galibiyet ve 3 beraberlikle sahadan ayrıldı.

SON 8 MAÇTA 2 GALİBİYET

Kartal, ligdeki son 8 maçta sadece 2 kez kazanabildi. Altay (1-0) ve Demir Grup Sivasspor (3-2) maçlarını kazanan Beşiktaş, Yeni Malatyaspor (1-1), Antalyaspor (0-0), Adana Demirspor (1-1), Başakşehir (2-2) ve Hatayspor (1-1) maçlarını berabere bitirirken, Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu.

BATSHUAYI İKİ MAÇ SONRA GOL ATTI

Siyah-beyazlı takımı 1-0 öne geçiren Michy Batshuayi, iki maç sonra gol buldu. Ligin 27. haftasındaki Sivasspor maçında iki kez gol sevinci yaşayan Batshuayi, Başakşehir ve Galatasaray maçlarını boş geçmişti. Batshuayi, ligdeki gol sayısını ise 12'ye çıkardı.

Siyah-beyazlı taraftarlar maçın son bölümlerinde eski teknik direktörleri Sergen Yalçın lehine tezahürat yaptı.

HATAYSPOR 4 MAÇTIR YENİLMİYOR

Beşiktaş ile deplasmanda berabere kalan Hatayspor, yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı.

Ligdeki son yenilgisini Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olarak alan Hatayspor, Yeni Malatyaspor'u 5-2, Fatih Karagümrük'ü 3-0 yenerken, Gaziantep FK (2-2) ve Beşiktaş (1-1) maçlarında berabere kaldı.