CiddiGazete- Beşiktaş, Süper Lig'de 8. hafta maçında Gaziantep FK'ya deplasmanda 3-1 mağlup oldu.

İlk yarının sonlarında Mirallas'ın golüyle 1-0 geriye düşen siyah-beyazlılarda kaleci Ersin Destanoğlu 55. dakikada kırmızı kart gördü. Ghezzal'in yerine oyuna giren Utku Yuvakuran kaleye geçerken, Larin 61. dakikada skoru 1-1'e getirirken Muhammet Demir 63. dakikada Gaziantep FK'yı 2-1 öne geçirdi.

Mücadelede 90+8. dakika oynanırken Kenan Özer farkı 2'ye çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Gaziantep FK sahadan 3 puanla ayrıldı. Bir haftayı bay geçen Beşiktaş bu sonucun ardından 10 puanda kalırken Gaziantep FK ise puanını 11'e yükseltti.

MAÇIN KRİTİK DAKİKALAR

39. dakikada Larin'in ceza yayı üzerinden çektiği şut direkten geri döndü!

44. dakikada Gaziantep FK'de Mirallas topu ağlara yolladı, ama öncesinde ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı. VAR kontrolünün ardından Mirallas'ın ofsaytta olmadığı

tespit edildi ve gol geçerli kabul edildi!

İlk yarı Gaziantep FK'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARI

Beşiktaş ikinci yarıya iki oyuncu değişikliğiyle başladı. Sergen Yalçın orta sahasında iki değişikliğe gitti. Oğuzhan Özyakup'un yerine Bernard Mensah, Dorukhan Toköz'ün yerine Josef de Souza oyuna giren isimler oldu.

55. dakikada savunma arkasına sızan Muhammet'i durdurmak için kalesini terk eden Ersin rakibine faul yapınca kırmızı kartla oyun dışında kaldı. VAR kontrollerinin ardından da kırmızı kart kararı onaylandı.

61. dakikada Rosier'in sağ kanattan yaptığı ortasına ceza sahasında uzak direkte vuruşunu yapan Larin'in şutu ağlarla buluştu.

63. dakikada sağ kanattan yapılan ortayı altıpasta kontrol eden Muhammet'in vuruşu ağlarla buluştu.

72. dakikada Gaziantep FK teknik direktörü Marius Sumudica, hakeme itirazları nedeniyle sarı kart gördü.

76. dakikada iki takım yedek kulübeleri arasında gerilim dolu anlar yaşandı. Sumudica'nın tercümanı ile Beşiktaş yardımcı antrenörü Murat Şahin sarı kart gördü.

90+8. dakikada Kenan Özer farkı 2'ye çıkaran golü kaydetti.