CİDDİGAZETE

Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda oynanan karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere tamamlandı.

İlk iki haftada Ankaragücü ve Galatasaray ile berabere kalan Konyaspor, galibiyetle yine tanışamadı ve üçüncü haftayı da berabere bitirdi.

Lige deplasmanda Göztepe galibiyetiyle başlayan ve geçtiğimiz hafta kendi evinde Denizlispor'a mağlup olan Antalyaspor ise bu haftayı bir puanla kapadı.

Bu sonucun ardından Konyaspor puanını üçe yükseltirken, Antalyaspor ise puanını dört yaptı.

İLK YARI

14. dakikada, Serdar Özkan'ın ceza sahası içinde Ali Turan'ın müdahalesinde yerde kalması üzerine hakem Ümit Öztürk, penaltı noktasını gösterdi.

GOL 16. dakikada penaltıyı kullanan Serdar Özkan, kaleci Serkan Kırıntılı'nın solundan meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0

19. dakikada sağ kanattan gelişen Antalyaspor atağında Serdar Özkan'ın pasında Gustavo Blanco'nun kale önündeki vuruşunda meşin yuvarlak defansa da çarparak kornere gitti.

27. dakikada orta sahadan topu kapan Milosevic, ara pasında Bajic'i ceza sahasında topla buluşturdu. Bajic, şutunda defanstan dönen ve önüne düşen topu, güçlükle Milosevic'e bıraktı. Bu oyuncunun bekletmeden sert şutunda meşin yuvarlak, filelerle buluştu.

Hakem Ümit Öztürk, VAR odasından gelen uyarının üzerine, Milosevic'in topu eliyle aldığını belirterek golü geçersiz saydı.

36. dakikada Doğukan Sinik'in pasında Gustavo Blanco'nun sert şutunu kaleci Serkan Kırıntılı kornere yumrukladı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Antalyaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile bitti.

DETAYLAR GELİYOR...