CİDDİGAZETE

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Edirne’de 658.’si yapılacak olan “Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri” öncesi ASKİ Sporlu güreşçileri makamında kabul etti.

Tarihi Kırkpınar Güreşleri'ne beşi başpehlivan olmak üzere 21 sporcuyla katılacak olan ASKİ Spor Kulübü, yağlı güreşçileri, antrenörleri ve Genel Koordinatör Emre Özmen ile birlikte Başkan Yavaş’ı ziyaret etti.

ATA SPORUNA BAŞKAN YAVAŞ’TAN DESTEK

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesi pehlivanlarla bir araya gelen Başkan Yavaş, ASKİ Sporlu güreşçilere başarılar dileyerek, “İyi haberlerinizi bekliyoruz. Ata sporumuz olan güreşi desteklemeye devam edeceğiz. Elimizden gelen her türlü desteği imkanlarımız ölçüsünde yapacağız” dedi.

Güreş karşılaşmaları öncesinde geleneksel olarak dua ettiklerini belirten ASKİ Spor Kulübü yetkilileri, Başkan Yavaş ile birlikte de 'altın kemer' için dua etti.

Bugün Rusya gezisine gidecek olan Başkan Yavaş, çok istemesine rağmen Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni Sarayiçi'nde izleyemeyecek. Kırkpınar'da başpehlivanlık güreşi pazar günü yapılacak.