CiddiGazete- Temsilcimiz Galatasaray, lider geldiği Moskova'dan lider döndü. Sarı-kırmızılı ekip, Avrupa Ligi E Grubu 3. maçında deplasmanda Lokomotiv Moskova'yı 1-0 yendi.

İlk yarısı golsüz sona eren mücadelede Galatasaray geç açıldı. Teknik direktör Fatih Terim, 67. dakikada Barış Alper Yılmaz'ın yerine Kerem Aktürkoğlu'nu sahaya sürerken, 76. dakikada ise Morutan ve Diagne'yi oyuna aldı. Morutan, henüz formasını terletmeden etkisini gösterirken, takım arkadaşlarına üst üste pozisyonlar hazırladı.

Sarı-kırmızılılara 3 puanı getiren gol de 82. dakikada geldi. Savunmadan organize şekilde çıkan Galatasaray'da Morutan, savunma arkasına sarkan Kerem Aktürkoğlu'nu topla buluşturdu. Genç yıldız, meşin yuvarlağı bir süre sürdükten sonra ağlarla buluşturdu ve skor 1-0 oldu. Kalan dakikalarda gol olmayınca Galatasaray sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Bu sonucun ardından 7 puana yükselen sarı-kırmızılı ekip, liderliğini sürdürdü. Gruptaki ilk maçında sahasında Lazio'yu 1-0 yenen Galatasaray, ikinci maçta Marsilya ile 0-0 berabere kalmıştı.

Rusya ekibi ise 1 puanla son sırada kaldı.

LAZİO İLE MARSİLYA YENİŞEMEDİ!

Öte yandan grupta oynanan diğer maçta Lazio ile Marsilya golsüz berabere kaldı. Lazio bu sonuçla puanını 4'e yükseltirken Marsilya ise üçüncü haftada da galibiyetle tanışamadı ve 3 puanda kaldı.