CiddiGazete- Galatasaray cephesinden hakem Zorbay Küçük'e çok sert tepki geldi. Başakşehir ile 1-1 biten mücadelenin ardından ilk önce Berkan Kutlu, ardından da yardımcı antrenör Necati Ateş, maçın hakemine sözleri nedeniyle eleştiride bulundu.

Ateş, Kerem Aktürkoğlu'na hakem tarafından "Lan" ve "Yalancı" denildiğini belirterek tepki gösterdi.

BERABERLİK BİZİ HİÇ MEMNUN ETMEDİ

Necati Ateş'in maç sonu değerlendirmesi şöyle: Skoru artıracak diğer golü bulamadığımız için, beraberliğe üzüldük. Kazanabilecek golleri bulduğumuz zaman, atmamız lazım. Pozisyon yakaladık da. İkinci yarı oyunu sürklase ettik ama atamadık. Üzüntülüyüz. Beraberlik bizi hiç memnun etmez.

ZORBAY DİYECEĞİM, HAKEM DEMEYECEĞİM

Berkan'ın bıraktığı yerden devam edeyim. Oyuncumuz çok konuşamadı. Hem 4. hakemle, hem de Zorbay diyeceğim ona. Hakem demeyeceğim. Geldi Kerem, "Bana 'lan' kelimesini kullandı" dedi, "Gidin lan buradan" demiş. Galatasaray futbolcusu itiraz eder, yanlış bir şey söyler, kart gösterirsin. Sen "lan" diyemezsin. Bu ifadeyi kullanamazsın. Demek ki arkasında nasıl bir güç varsa, bu kadar rahat konuşabiliyor.

"SENİN OYUNCU YALANCI" DEDİ

Bir gün sarı kartı da gösteririz diyor. Oyuncu, bir pozisyondan çıkmıştır, nabzı 220'ye çıkmıştır, bu kelimeleri kullanabilir. Hepimiz yaptık. Oyuncuma neden böyle bir şey söyledin dediğimde... Senin oyuncun yalancı dedi. Sen, Galatasaray oyuncusuna yalancı diyemezsin. Bir sonrakine kırmızı kart göstereceğim diyor. Hak ettiyse göster oyuncuma kırmızıyı. Bir sonrakine kırmızıyı da gösteririm, bilmem ne yaparım... Sürekli tahrik. Her maçtan sonra hakem konuşuyoruz.