CiddiGazete- UEFA Avrupa Ligi D Grubu 3. hafta maçında konuk ettiği Belçika ekibi Royal Antwerp ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, grubunda galibiyetle tanışamadı. Sarı-lacivertli takımın çalıştırıcısı Vitor Pereira maçın ardından açıklamalar yaptı. Portekizli teknik direktörün açıklamaları şöyle:

- Genele baktığımızda istediğimiz bir sonuç değil. Biz genç bir takımız, gelişmek isteyen bir takımız. Bu tarz genç takımlarda bunlar olabiliyor. Bu turnuvalar tecrübe gerektiriyor.

- Penaltı kaçırdık, pozisyonları kaçırdık, sonuca baktığımızda istediğimiz sonucu alamadık. Sonuçtan memnun değilim, düzeltmemiz gereken davranışlar var.

- Mesut bugün gayet iyi futbol sergiledi ama o andan itibaren daha baskılı olmamız gerekiyordu. Mesut topla iyi ama biz topu pek tutamadık, baskıyı arttıracak oyuncular istiyorduk. Mesut çıkmasaydı ne olurdu? Bilemem, futbol bu.

"NEDEN SADECE MESUT'U SORUYORSUNUZ?"

- Mesut dışında Berisha'yı da, başka oyuncuları da çıkardık. Dört oyuncu çıkardım aynı anda, niye diğerlerini sormadınız? Amacımız oyuna taze kan sokmaktı.

BU TAKIM ÜÇ YILDIR AVRUPA'DA YOK

- Bu takım 3 yıldır Avrupa'da yok, tecrübe eksikliği yaşıyoruz. Hatalar da yapıyoruz, iyi oynadığımız maçlar da var. Yeni bir takım inşa ettiğinizde hatalar normal olabiliyor, tecrübe eksikliği yaşıyoruz.