CiddiGazete- Süper Lig'in 16. haftasında Kayserispor'u 2-0 yenen Beşiktaş'ın ikinci başkanı Adnan Dalgakıran mücadelenin ardından flaş açıklamalar yaptı ve siyah-beyazlı kulübün yöneticilerinin bulunduğu locaya saldırı gerçekleştiğini belirtti. Dalgakıran'ın açıklaması şöyle:

"Burada çok vahim bir olay yaşadık. Son dakikadaki gerginlikten sonra, yöneticilerimizin locası, Türkiye Cumhuriyeti milletvekili sıfatı taşıyan bir şahıs ve kardeşi tarafından basıldı, iki yöneticimiz yumruklandı.

Bu çok acı bir şey, burası patagonya değil. Biz kendilerinden davacı oluyoruz, o milletvekili ve kardeşinden. Kamera kayıtlarını istedik.

BU CAMİA BUNUN HESABINI SORAR

Ülkenin parlamentosunda bu ülkenin insanlarını temsil eden insanlar loca basıp adam dövmeye kalkarsa, bu camia bunun hesabını sorar."

Öte yandan Kayseri'de misafir olan Beşiktaşlı yöneticilerin olduğu locayı basan ismin MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy olduğu öğrenildi.

Baki Ersoy, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Kayserispor bilinçli bir şekilde hakemler ile düşürülmeye çalışılıyor, bunu kimler yaptırıyorsa alayının Allah belasını versin."

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NDEN AÇIKLAMA

"Futbol Takımımızın Süper Lig’in 16. haftasında Hes Kablo Kayserispor ile oynadığı müsabakayı izlemek üzere Bş. Bld. Kadir Has Stadyumu’nda bulunan Yönetim Kurulu Üyelerimize, karşılaşmayı takip ettikleri locada saldırıda bulunan kişileri şiddetle kınıyoruz.

Saldırıyı gerçekleştirenlerin ne Kayseri şehrimizi ne de Kayserispor camiasını temsil etmediklerini biliyor, futbolun güzelliğine gölge düşüren bu tür olayların bir daha asla yaşanmamasını temenni ediyoruz.

Yönetim Kurulu Üyelerimize yapılan saldırıdan en az bizim kadar üzüntü duyduğuna yürekten inandığımız Kayserispor Camiasının Başkanı Sayın Berna Gözbaşı, Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi’yi telefonla arayarak üzüntülerini ifade etmiştir.

Kulübümüz, Yönetim Kurulu Üyelerimize saldırıda bulunan kişiler hakkında hukuki süreç başlatacak ve sürecin sonuna kadar takipçisi olacaktır.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK"