UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor Roma, Real Madrid'i konuk etti. Kariyerini İtalyan ekibinde sürdüren milli futbolcumuz Cengiz Ünder ise Real Madrid karşısında ilk 11'de başladı.

Mücadelenin ilk 45 dakikasında iki takım da rakip kale önünde gol aradı.

İlk yarının ortalarında topla ceza sahasına giren Kolarov, Carvajal'in topa elle dokunduğu şeklinde itirazlarda bulunsa da hakem Turpin beyaz noktayı göstermedi.

İlk yarının uzatma dakikasında soldan gelişen atakta Zaniolo pasını müsait durumdaki Cengiz Ünder'e aktardı. Topla altıpas içerisinde buluşan Cengiz zor olanı başardı ve topu üstten auta yolladı. Milli futbolcu kaçırdığı gol sonrasında büyük üzüntü yaşadı.

Karşılaşmanın ilk yarısında gol olmadı.

İSPANYOLLAR 13 DAKİKADA 2-0 YAPTI

Real Madrid ikinci yarıya hızlı başladı.

47. dakikada Romalı Fazio'nun hatasında topla buluşan Gareth Bale yaptığı vuruşla skoru 1-0'a getirdi.

Dakikalar 60'ı gösterirken Bale'ın ceza sahasının girişinde yaptığı ortada topla buluşan Benzema pasını altıpas içerisindeki Vazquez'e aktardı. İspanyol yıldız müsait durumda topa yaptığı vuruşla rahat bir gol attı ve skoru 2-0'a getirdi.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca Real Madrid sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı ve puanını 12'ye yükseltti. Roma ise 5. haftayı 9 puanla kapadı.

Bu sonuçla Real Madrid ve Roma gruptan çıkmayı garantiledi.