CiddiGazete- Süper Lig'de 2020-2021 sezonun ilk maçında Çaykur Rizespor'a konuk olan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut üç yeni transfere ilk 11'de yer verdi.

Çaykur Didi Stadı'nda oynanan karşılaşmada Bulut, üç yeni transferden Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Mame Thiam'ı ilk 11"de görevlendirdi.

KAPTAN GÖKHAN GÖNÜL

Gökhan Gönül, Süper Lig'de 4 yıl 3 ay 15 gün, Caner Erkin ise 4 yıl 5 ay 2 gün sonra yeniden sarı lacivertli forma ile sahaya çıktı.

Gökhan Gönül, 4 yıl aradan sonra ilk maçına kaptan olarak görev yaptı. Yeni transferlerden Sosa, Sinan Gümüş, Lemos ve Valencia yedek soyundu.

EROL BULUT SİFTAH YAPTI

Fenerbahçe ile sezon başında sözleşme imzalayan Erol Bulut takımının başında ilk resmi maçına çıktı.

Bulut, geçen sezon Aytemiz Alanyaspor ile Çaykur Rizespor'a karşı ilk maçını 5-2 kazanmış deplasmanda ise rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı.

Öte yandan Paraguaylı golcü oyuncu Samudio, Çaykur Rizespor forması ile 100. maçına çıktı. Maç öncesi Samudio'ya kulüp başkanı Hasan Kartal plaket verdi.

Karşılaşmayı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, TFF 2. Başkanı Servet Yardımcı ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş de izledi.