Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor ile oynayacak olan Galatasaray'da Garry Rodrigues antrenmanlar öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. Rodrigues, kendisine yönelik transfer teklifleriyle ilgili bazı duyumları olduğunu dile getirerek, "Burada kendimi evimde gibi hissediyorum. Taraftar beni çok seviyor, ben de onları çok seviyorum. Takımda çok güzel bir ortam var, o yüzden çok mutluyum. Transferle ilgili kulağıma bir şeyler geliyor ama şu an için bunlarla ilgilenmiyorum. Tamamen şampiyonluğa odaklandım. Şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum" dedi.

Trabzonspor maçı ile ilgili olarak da "Önümüzde final niteliğinde 8 maç var. Şampiyon olmak için 8 finale çıkacağız. Trabzonspor maçı da o finallerden bir tanesi. Rakibin adının bir önemi yok. Önemli olan bizim bütün maçlarımızı kazanıp şampiyonluğa ulaşmak" ifadelerini kullandı.

HOCAM BİZE GÜVEN VERİYOR

Fatih Terim'in teknik direktörlük görevine gelmesiyle performansında önemli bir artış olduğunu aktaran Garry Rodrigues, "Bir futbolcunun iyi performans göstermesi için mutlu olması gerekiyor. Teknik direktöründen o güveni alabilmesi lazım. Hocamız da bana bunu fazlasıyla veriyor. O yüzden kendisinin gelişinden dolayı çok mutluyum. Performansım da her geçen gün daha iyiye gidiyor. Kişisel hedeflerim var, o hedefler doğrultusunda hocamın bana verdiği güvenle devam ediyorum" diye konuştu.