CiddiGazete- Süper Lig’de 7. hafta maçlarının tamamlanması ile birlikte yeni puan durumu oluştu. Oynanan maçların ardından şampiyonluk oranları da değişti.

Rizespor galibiyetiyle yoluna 7'de 7 yaparak devam eden Fenerbahçe, şampiyonluğun favorisi olarak gösterildi. Bir önceki hafta 2.05 şampiyonluk oranını koruyan sarı lacivertliler yine listenin ilk sırasında yer aldı. Fenerbahçe'nin ardından ligde 19 puanla ikinci sırada yer alan Galatasaray'a verilen oran ise benzer şekilde 2.25 ile sabit kaldı.

BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPOR ORANI YÜKSELDİ

32. hafta programı belli oldu 32. hafta programı belli oldu

Haftanın sürprizi ise Beşiktaş'tan geldi. Siyah beyazlıların oranı Konyaspor karşısında kazanmış olmasına rağmen rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın galibiyetleri nedeniyle 8.00'den 10.00'a yükseltildi.

13 puanla 4. sırada yer alan Beşiktaş'ın yükselen oranı dikkat çekti. Ligde 12 puanla 5. sırada yer alan Trabzonspor’un oranı da Pendikspor'u 2-1 mağlup ettiği haftada 20.00'den 25.00'e yükseltildi.

ADANA DEMİRSPOR SÜRPRİZİ

Ligin iyi takımlarından 3. sıradaki Adana Demirspor'un şampiyonluk oranı Trabzonspor ve Beşiktaş'a göre daha olası bir ihtimal olarak 20.00'den gösterildi.