CiddiGazete- Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 3-2 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Ligde bir sonraki maçta Hatayspor ile karşılaşacak olan siyah beyazlılarda Sergen Yalçın yapılan açıklamalara ve maçın 1 gün ileriye alınmamasına tepki gösterdi. İşte Yalçın’ın çok konuşulacak sözleri:

"HERKES KAYBETMEMİZİ BEKLİYOR"

- Çok zor bir maçtı. Rize deplasmanı zordu. Ciddi bir çıkış içindeydiler Bülent Uygun sonrası. Sıkıntı yaşamayacaklardır. Zor maç, güçlü bir takımdı. Maşallah herkes kaybetmemizi bekliyor.

- Beşiktaş orada, şurada, burada kaybeder. Rakiplerin maçları yok mu? Onlar hiç puan kaybetmeyecek, her maçı alacaklar gibi bir algı. Hiç inanmak istemediğimiz işler oluyor.

"KONUŞMAK İSTİYORUM, KONUŞAMIYORUM"

- Çok farklı şeyler var konuşmak istediğim, konuşamıyorum. Şu dört hafta bitsin, açık açık konuşacağım, her şeyi anlatacağım. Şampiyonluk potasındayız, sakatlıklar var, o var, bu var, biz kazanıyoruz.

- Kimse bizim üstümüzden hesap yapmasın. Biz kazandıktan sonra rakiplerin ne yaptığı önemli değil. Oyuncularım kazanmak için her şey yapıyor. Eksiğiz. Kenardan oyuna sokacak 5 oyuncumuz yok. 3 oyuncu var.

- Kaç maçtır 5 oyuncu değiştiremiyorum. Zor şartlarda mücadele veriyoruz, aslan gibi oynuyor oyuncularım, kazanıyorlar. Hepsi yürekli, karakterli oyuncular. Aldığımız oyuncuların hepsi karakterli, yürekli çıktılar.

"KONUŞMAYLA OLMUYOR O İŞLER"

- Maç bitiyor Hatay'ın hocası kendi maçının mutluluğunu yaşamadan bizim maçla ilgili açıklama yapıyor.

- Cumartesi şöyle olacakmış da böyle olacakmış da... Göreceğiz Cumartesi ne olacağını. Konuşmayla olmuyor o işler. Göreceğiz ne olacağını.

"HATAYSPOR’U ARADIK, KABUL ETMEDİLER"

- Biz Hatayspor'u aradık. Dedik ki, "Maçı 1 gün ileriye alalım. İstanbul'a dönmemiz 2-3'ü bulacak gece. Yeterli dinlenme süremiz yok" dedik. Demek ki insan sağlığından yalandan bahsediyoruz.

- Boşuna konuşuyor. Herkes bir çaba sarf ediyor. Ne olacak Hatay maçı 1 gün sonraya alınsa. Küme mi düşecekler? Biz dinlenemiyoruz.

- TFF'ye de teşekkürler. Gündüz oynayanlar pazartesi, Beşiktaş cumartesi oynuyor. Böyle program yapılır mı? Böyle hesap yapılır mı?

- Kimle mücadele veriyoruz, anlamadık onu biz. Kimle mücadele ediyoruz? Onu çözemedik. Biz kimle mücadele ediyoruz, kimlerle mücadele ediyoruz?

- Kim geliyorsa gelsin, nasıl geliyorsa gelsin. Korkmuyoruz! Biz sahada mücadele edelim. Onu bekliyoruz biz.