CiddiGazete- Süper Lig'de bitime 3 hafta kala Hatayspor'u 7-0 mağlup eden Beşiktaş'ta şampiyonluk şarkıları söylenmeye başladı.

Vodafone Park'ta sezonun en kritik maçlarından biri olarak görülen Hatayspor karşısında müthiş bir futbolla 7-0 kazanan siyah beyazlı ekipte teknik direktör Sergen Yalçın'ın bir önceki maçta söyledikleri gündem oldu.

Ligde son haftaya girilirken Fenerbahçe ve Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı içine giren Beşiktaş'ta Çaykur Rizespor maçı sonrası Sergen Yalçın'ın yaptığı açıklamalar büyük gündem olmuştu.

"KONUŞMAYLA OLMUYOR O İŞLER"

Çarşamba günü 3-2 kazanılan Rize maçının ardından konuşan Sergen Yalçın, Hatayspor’a tepki göstererek şu ifadeleri kullanmıştı:

"Maç bitiyor Hatay’ın hocası kendi maçının mutluluğunu yaşamadan bizim maçla ilgili açıklama yapıyor. Cumartesi şöyle olacakmış da böyle olacakmış da...

Göreceğiz Cumartesi ne olacağını. Konuşmayla olmuyor o işler. Göreceğiz ne olacağını."

Beşiktaş’ın en zor maçlarından biri olarak görülen Hatayspor mücadelesinde 7-0 kazanmasının ardından Sergen Yalçın'ın bu sözleri sosyal medyada büyük gündem oldu. Siyah beyazlı taraftarlar alınan müthiş zafer sonrası bu sözleri paylaşıp "Sergen Yalçın'ı sinirlendirdiniz" yorumları yapıldı.