CiddiGazete- Beşiktaş’ta yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular. coronavirüs salgını yüzünden evlerine kapanırken, transfer arayışlarının internet üzerinden yürütüldüğü belirlendi. Teknik Direktör Sergen Yalçın, yardımcıları ve scout ekibinin coronavirüs günlerinde tüm bölgeler için yetenekli oyuncu aradıkları ifade edildi.

Milliyet'in haberine göre; Siyah-beyazlılar transfer çalışmaları sırasında Wyscout programını kullanıyor. Dünyanın en büyük futbol veritabanı olan Wyscout’ta binlerce futbolcuya ait videolar, istatistikler ve çeşitli tanıtıcı bilgiler bulunuyor.

TRANSFER LİSTESİNİ YAZDI

Siyah-beyazlı scout ekibinin bir süredir Wyscout üzerinden çok sayıda futbolcu izledikleri belirlendi. Belirli bölgeler üzerine yoğunlaşmayan Sergen Yalçın’ın tüm pozisyonlar için yetenekli oyuncular baktığı ve bazı isimleri şimdiden transfer listesine yazdığı ifade edildi.

SÖZLEŞMESİ BİTENLER NE OLACAK?

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Loris Karius, Pedro Rebocho, Abdoulay Diaby, Kevin Prince Boateng ve Mohamed Elneny’nin sözleşmeleri ligle birlikte bitecek. Sergen Yalçın ve ekibinin özellikle bu oyuncuların boşluğunu dolduracak isimler için çalışma yürüttükleri kaydedildi. Kontratları sezon sonu bitecek olan Gökhan, Caner ve Atiba’nın olası ayrılıkları için de çalışma yapıldığı bildirildi.