Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşan Alanyaspor’da teknik direktör Sergen Yalçın, karşılaşmayı değerlendirirken siyah-beyazlı taraftarların kendisine gösterdiği sevgi gösterisi hakkında da konuştu.

Maç bittikten sonra soyunma odasından çıkıp, Vodafone Park zemininde tribünleri selamlayan Sergen Yalçın, “Yıllarca Beşiktaş’ta oynadım. Bir sürü maç, kupalar... Bu insanı çok duygulandırıyor. Beşiktaş taraftarına çok teşekkür ediyorum. Demek ki hafızalarda bir şeyler bırakmışız. Teknik direktörlük olayıyla ilgili bağdaştırmayalım. O farklı bir olay, bu farklı bir olay! Eski Kapalı daha güzeldi be! Orası daha böyle hareketliydi. Stat büyük olduğu için organize olmak da zor. Hepsi sağ olsun. Benim için çok güzel bir geceydi” dedi.

2-1 yenildikleri mücadeleyi de yorumlayan Yalçın, “İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Çünkü Beşiktaş baskılı başladı. Oyun kurmada zorlandık. Beklenti içinde olduğumuz oyuncular da ortaya çıkmadı! Bu tür maçlarda böyle oluyor. Vasat maçtı bana göre. Beşiktaş daha istekliydi. Yediğimiz ikinci gol çok güzeldi. Kalecinin yapabileceği bir şey yok. Yaşadığımız olaylar düzenimizi bozdu. Çocuklar ellerinden geleni yapıyorlar” ifadelerini kullandı.