Galatasaray eski teknik direktörü Tudor, TRT Spor'da çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Sarı kırmızılı kulübü çalıştırdığı dönemde Sneijder ile ilgili yaşananlara açıklık getiren Tudor, Hollandalı oyuncuyu kendisinin göndermediğini söyledi. 

KULÜPTE YENİ BİR YAPILANMA VARDI

Konuyla ilgili Tudor "Kulüp ben gelmeden Sneijder'in gönderilmesi kararını almıştı. Galatasaray yeni bir sayfa açacaktı. Yapılanma vardı. O yüzden Yönetim, Sneijder'i düşünmüyordu. Sneijder, çalıştığım en iyi futbolcu, bunu söyleyebilirim. Bu kulübün kararıydı" ifadelerini kullandı. 

ARDA'YI DA İSTEMEDİLER

Takımın başında olduğu dönemde Arda Turan'ın Galatasaray'a gelme ihtimalinin de olduğunu vurgulayan Tudor, "Arda Turan, Ayhan Akman'ın iyi bir arkadaşı. Ben takımın başındayken Galatasaray'a gelme durumu vardı, ben de onunla konuştum. Ama kulüp onu almama kararını verdi. Bana bu transferle ilgili çok fazla bir şey sormadılar" dedi.

FENERBAHÇE YARIŞ DIŞI KALDI

Sarı kırmızılıların eski teknik direktörü, şampiyonluk yarışı ile ilgili olarak da, "Çok ilginç bir sezon olacağını sezon başında söylemiştim. Fenerbahçe'nin hala şansı var ama yarışın dışında kaldılar gibi gözüküyor. Umarım Galatasaray şampiyon olur. Bu takım, benim takımım diyebilirim. Bu takımı kendi takımım gibi hissediyorum. Cenk Ergün, başkan Özbek, Emre Utkucan ve ben bu takımı birlikte kurduk" dedi.