CiddiGazete- ASKİ Sporlu milli güreşçiler Taha Akgül ve Rıza Kayaalp, 2022 Avrupa Güreş Şampiyonası ile 2024 Paris Yaz Olimpiyatları için antrenman hazırlıklarını sürdürüyor.

Milli güreşçileri müsabakalara hazırlayan Antrenör Akif Canbaş, yoğun bir antrenman süreci içine girdiklerini belirterek, "ASKİ Spor olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Rıza Kayalp'in kariyerinde 10 Avrupa şampiyonluğu var. 11'inci altın madalyayı kazanmak için antrenmanlarını büyük bir hırsla sürdürüyor" dedi.

ŞAMPİYONLARDAN BAŞKAN YAVAŞ'A TEŞEKKÜR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ASKİ Spor'a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden milli güreşçiler Taha Akgül ve Rıza Kayaalp, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdiler:

- Taha Akgül: Avrupa Şampiyonası için hazırlıklarımız devam ediyor. Rıza Kayaalp ve ben ülkemizi en iyi şekilde temsil edip altın madalya ile dönmek istiyoruz. 10 yıldır hem Avrupa hem de dünyanın zirvesinde yer alıyoruz. Kariyerimdeki 9. Avrupa Şampiyonluğunu kazanmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım.

- Rıza Kayaalp: Avrupa Şampiyonası için antrenmanlarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. En büyük hedefim 11. Avrupa şampiyonluğunu kazanarak Rus milli güreşçi Aleksandr Karelin'in 12. kez Avrupa Şampiyonu olma rekoruna bir adım yaklaşmak.

2022 Avrupa Güreş Şampiyonası 28 Mart-3 Nisan 2022 tarihleri arasında Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de, 2024 Paris Yaz Olimpiyatları ise 26 Temmuz-11 Ağustos 2024'te gerçekleştirilecek.