CiddiGazete- Zor günler geçiren Başakşehir, Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor'a 1-0 mağlup oldu. Oyuna 78. dakikada giren Yusuf Sarı, sağ kanatta aldığı topla ceza sahasına kadar girip Başakşehir ağlarını sarstı ve bordo-mavililere 3 puanı getirdi.

İstanbul'a PCR testleri pozitif çıkan 7 oyuncusunun dışında 4 de eksik futbolcusundan yoksun olarak gelen Trabzonspor bu galibiyetle üst üste 7. zaferini elde etti ve puanını 48'e yükseltti. Başakşehir'in galibiyet hasreti ise 7 maça çıktı ve turuncu-lacivertliler 24 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALARI

24. dakikada Ekuban'ın pasında sol çaprazda topla buluşan Yunus kaleciden kurtulup çizgiden içeriye çevirdi Bakasetas'dan önce Duarte son anda kafayla topu kornere gönderdi.

28. dakikada Başakşehir'de Deniz, Hugo ile girdiği hava topu mücadelesinde yerde kaldı. Bir süre kendisini deneyen Deniz 38. dakikada oyundan çıktı ve yerine Gulbrandsen girdi.

44. dakikada sol kanattan gelişen Başakşehir atağında Crivelli'nin pasıyla Hasan Ali ceza alanında sol çaprazda topla buluştu ancak savunma yerinde müdahaleyle tehlikeyi önledi.

45+3. dakikada sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Flavio'nun ortaya çevirdiği topa Bakasetas vurdu top Duarte'den döndü Berat ceza alanı dışınrdan şansını denedi ancak farklı şekilde auta gitti.

İKİNCİ YARI

62. dakikada Yunus'un ceza alanına havalandırdığı topla sol çaprazda buluşan Bakasetas dönüp vurdu savunma son anda ayak koyarak tehlikeyi önledi.

65. dakikada Djaniny'nin dokunduğu top ceza yayı sol çaprazında Bakasetas'ta kaldı onun sert vuruşunda kaleci Mert gole izin vermedi.

78. dakikada Yusuf Sarı kendi sahasından aldığı topla sağ kanattan ceza alanına kadar geldi çaprazdan vuruşunda topu ağlara gönderdi: 0-1

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca üç puan Trabzonspor'un hanesine yazıldı.