CiddiGazete

Süper Lig'in 12. haftasında MKE Ankaragücü sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetti.

MAÇTAN DAKİKALAR

6. dakikada Kitsiou'nun, Yalçın Ayhan'a göndermek istediği topu araya girerek önüne alan Sörloth meşin yuvarlağı biraz sürdükten sonra ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

45+1. dakikada Ankaragücü'nde biraz önce sarı kart gören Faty, Hosseini'ye yaptığı müdahale sonrası ikinci sarı kartı görüyor ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı .Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 sona erdi.

İKİNCİ YARI

48. dakikada Trabzonspor rakip savunmayı dengesiz yakaladı. Sol kanatta topla buluşan Nwakaeme ters tarafa güzel bir pas yolladı. Topla buluşan Yusuf Sarı önünü boşaltırken şutunu yolladı ve topu filelere göndererek skoru 2-0'a getirdi.

56. dakikada Trabzonspor bir kez daha rakibini eksik yakaladı. Sağ tarafta topla buluşan Yusuf Sarı atağa destek veren Pereira'yı topla buluşturdu. Portekizli sol bekin kale sahasına çevirdiği top Sörloth'u geçip Nwakaeme'nin önünde kaldı. Nijeryalı yıldız kaleciyle karşı karşıya pozisyonda düzgün bir vuruş yaparak takımını rahatlatan golü kaydetti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçı Trabzonspor 3-0 kazandı.