CiddiGazete- Süper Lig'de maç fazlasıyla en yakın rakibi Konyaspor'a 9 puan fark atan Trabzonspor 'da yeni transfer Jean Kouassi krizi yaşanıyor. Afrika Kupası'nda mücadele ettiği için Trabzon'da bulunmayan Fildişili oyuncunun lisansı henüz çıkarılamadı.

YABANCI KONTENJANI DOLU

Bordo mavililerin kadrosunda şu an 15 yabancı futbolcu bulunuyor. Bu isimler şöyle: Marek Hamsik, Andreas Cornelius, Anastostios Bakesetas, Anthony Nwakaeme, Djaniny, Bengali Fode Koita, Bruno Peres, Manolis Siopis, Stefano Denswil, Vitor Hugo, Anders Trondsen, Gervinho, Edin Visca, Tymoteutz Puchacz, Jean Kouassi.

GERVİNHO KABUL ETMEDİ

Trabzonspor'da ciddi bir sakatlık geçirerek sezonu kapatan Edgar Le, sözleşmesinin feshedilmesini kabul ederek bordo mavililerin elini rahatlamıştı. Ancak aynı fedakarlık Gervinho'dan gelmedi. Sezonu kapatan Fildişili oyuncunun lisansı dondurulamadı.

Trabzonspor'un önünde Jean Kouassi için iki yol bulunuyor. Fildişili oyuncuya yer açmak için yabancı futbolculardan birinin gitmesi gerekiyor. Bordo mavililer bu ismin sezonu kapatan Gervinho olması için çabasını sürdürüyor.

Kaynak: Fanatik