CiddiGazete- Süper Lig 2021-2022 sezonunda şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, kupasını düzenlenen törenle aldı.

Konvoy eşliğinde saat 19.00 sıralarında Medical Park Stadı'na ulaşan bordo-mavili kafile, yol boyunca ve stat çevresindeki taraftarlar sevgi gösterilerinde bulundu. Bordo-mavili kafileyi taşıyan otobüs, özellikle stat yakınında ilerlemekte büyük güçlük çekti.

STAT TAMAMEN DOLDU

41 bin 461 kişilik kapasitesi tamamen dolan Medical Park'ta gerçekleştirilen tören konserle başladı.

Sanatçılardan Kadr'a konserinde bordo-mavili futbolcular Uğurcan Çakır ve Dorukhan Toköz eşlik etti. Oyuncuların üzerinde şampiyonluk forması yer aldı.

Kasketliler grubunun horon gösterisinin ardından saha içerisinde Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için en uzun horon halkası denemesi yapıldı. Ardından kolbastı gösterisi sunuldu. Karadeniz ekibinin oyuncuları Abdülkadir Ömür ile Manolis Siopis, karşılıklı platform üzerinde kolbastı oynadıktan sonra taraftarı selamladı.

Seremoni öncesi lazer gösterileriyle bordo-mavili futbolcular, tek tek isimleri anons edilerek sahneye davet edildi. Futbolcular, belirledikleri şarkılar eşliğinde sahneye çıktı.

DORUKHAN, AHMET ÇALIK'IN FORMASINI GİYDİ

Trabzonspor'un orta alan oyuncusu Dorukhan Toköz, hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın formasıyla kupa seremonisine çıktı.

Bordo-mavili taraftarlar da sunucunun Ahmet Çalık'ın ismini anons etmesinin ardından hayatını kaybeden oyuncuyu hep birlikte andı.

Yabancı oyuncular ülkelerinin bayrakları ile seremoniye çıktı. Yunanistan bayrağını sırtına alan Anastasios Bakasetas ve Manolis Siopis, sirtaki oynayarak platforma çıktı.

Trabzonspor'un "Yarınlara güleceğiz" adlı yeni marşıyla çıkan kaptan Uğurcan Çakır, taraftarlardan büyük alkış aldı.

Trabzonspor taraftarları, en büyük desteği takımı şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Abdullah Avcı'ya verdi. Avcı'nın isminin anons edilmesi sırasında taraftarlar, büyük bir coşku yaşadı. Sahneye çıktığı "Teşekkür ederim" şarkısına eşlik de eden Avcı'nın duygulandığı gözlendi.

Avcı'nın ardından Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ertuğrul Doğan ve Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, seremoniye davet edildi.

Törende taraftarların "şampiyon" ve "büyük başkan" tezahüratlarının ardından bir konuşma yapan Ağaoğlu, "Küllerimizden doğmuş halimiz buysa kor ateş gibi yanan halimizi düşünün" dedi.

Stattaki kutlamaların ardından sıra kupa törenine geldi. Trabzonspor, Medical Park Stadı'nda düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını aldı. Kaptan Uğurcan Çakır, şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Teknik direktör Abdullah Avcı ve futbolcular, kupayla poz verdi.