CiddiGazete- Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş, İzmir'de Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Kupayı 10. kez müzesine götüren siyah-beyazlıların gollerini 3. dakikada Josef ve 30. dakikada Rosier kaydetti. Kartal, 2009'dan sonra ilk kez Sergen Yalçın yönetiminde duble yapmayı da başardı.

59. Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş, Fraport TAV Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti.

3. dakikada Hutchinson'un attığı uzun pasla sol kanatta topla buluşan Nkoudou'nun yaptığı ortada kaleci Boffin'den seken topu iyi takip eden Josef de Souza, yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-1.

30. dakikada Beşiktaş farkı 2'ye çıkardı. Hutchinson'un pasıyla sağ kanatta topla buluşan Ghezzal, topla bir süre ilerledikten sonra yaptığı ortada penaltı noktası yakınındaki Rosier, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 0-2.

39. dakikada Ghezzal'ın sağ kanattan yaptığı ortada penaltı noktası yakınında Hutchinson'un yaptığı vuruşta, direkten dönen top kaleci Boffin'de kaldı.

İlk yarı böyle biterken ikinci devrede karşılıklı ataklar sonuç vermedi. 90+1'de Veysel vuruşunda direği geçemedi ve kazanan 2-0'lık sonuçla Beşiktaş oldu.

Süper Lig'de 16. şampiyonluğuna ulaşan Beşiktaş, tarihinde 10. kez Türkiye Kupası'nı müzesine götürdü.