VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turu rövanş maçında İsviçre'nin Volero ekibini 25-12, 25-14, 25-17'lik setlerle 3-0 yendi. Deplasmandaki ilk maçı da 3-0 kazanan VakıfBank, Romanya'nın başkenti Bükreş'te 5-6 Mayıs'ta düzenlenecek Dörtlü Final'e katılma hakkını elde etti.

4. ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

VakıfBank, Dörtlü Final'deki ilk maçını İtalyan ekibi Imoco Volley ile yapacak. VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 6. kez Dörtlü Final organizasyonunda yer alacak. Türk ekibi, Şampiyonlar Ligi'nde 2011, 2013 ve 2017 yıllarında şampiyon oldu.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADILAR

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nda CEV Şampiyonlar Ligi'nde Dörtlü Final'e yükselmenin sevinci yaşanıyor.
VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren, "VakıfBank olarak Şampiyonlar Ligi finallerinin vazgeçilmez takımı olduğumuz için mutlu ve gururluyuz" dedi.

GUİDETTİ: KENDİMİ HARİKA HİSSEDİYORUM

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti de CEV Şampiyonlar Ligi'nde 6. kez Dörtlü Final'e kalmanın mutluluğunu yaşadığını anlatarak, "Kendimi harika hissediyorum. Bana bu fırsatı veren kulübüme teşekkür ediyorum. Çok güçlü oyuncuları olan çok güçlü bir takıma koçluk yapıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

GİZEM'İN 5. FİNALİ

Oyunculardan Hatice Gizem Örge de Dörtlü Final'e yükseldikleri için çok mutlu olduklarını vurgulayarak, "Benim beşinci Dörtlü Final'im oluyor. O yüzden çok mutluyum" açıklamasını yaptı.