CiddiGazete- UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden tek takım olan Sivasspor, I Grubu'ndaki ilk maçında Villarreal'e 5-3 mağlup oldu.

2-0'dan dönüp skoru 2-2'ye getiren, bir penaltı kurtaran ve 3-2'den sonra yeniden eşitliği yakalayan kırmızı-beyazlılar, oyuna 70. dakikada dahil olan Paco Alcacer'i durduramadı.

Alcacer 74 ve 78. dakikalarda attığı gollerle maçın sonucunu 5-3 olarak tayin etti.

Villarreal'in diğer gollerini Takefusa Kubo, Carlos Bacca ve Juan Foyth attı. Sivasspor'un golleri ise Olarenwaju Kayode, Mustapha Yatabare ve Max Gradel'den geldi.

Gruptaki diğer mücadelede Maccabi Tel Aviv, Karabağ'ı 1-0 mağlup etti. Sivasspor ikinci maçında Maccabi'yi ağırlayacak.

Villarreal ise Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Karabağ ile karşılaşacak.

VILLARREAL - SİVASSPOR: 5-3

STAT: La Ceramica

HAKEMLER: Pawel Raczkowsk, Radoslaw Siejka, Adam Kupsik (Polonya)

VILLARREAL: Rulli, Ruben Pena, Albiol, Juan Foyth, Jaume Costa (Dk. 70 Pedraza), Trigueros (Dk. 58 Moi Gomez),Alejandro Rodriguez (Dk. 46 Iborra),Coquelin (Dk. 79 Pino),Chukwueze, Takefusa Kubo, Bacca (Dk. 70 Paco Alcacer)

DEMİRGRUP SİVASSPOR: Samassa, Uğur Çiftçi, Camara, Caner Osmanpaşa, Robin Yalçın, Cofie, Hakan Arslan (Dk. 79 De Souza), Gradel (Dk. 82 Yasin Öztekin), Fajr, Kayode (Dk. 82 Kone), Yatabare

GOLLER: Dk. 13 Takefusa Kubo, Dk. 20 Bacca, Dk. 57 Juan Foyth, Dk. 74 ve 78 Paco Alcacer (Villarreal), Dk. 33 Kayode, Dk. 43 Yatabare, Dk. 64 Gradel (Demir Grup Sivasspor)

SARI KARTLAR: Dk. 34 Robin Yalçın, Dk. 69 Cofie, Dk. 75 Gradel (Demir Grup Sivasspor), Dk. 61 Coquelin, Dk. 63 Juan Foyth, Dk. 87 Pedraza (Villarreal)