CiddiGazete- ING Basketbol Süper Ligi'nde play-off heyecanı devam ediyor. Play-off yarı final serisi beşinci maçında Anadolu Efes ile Galatasaray bugün son kez karşı karşıya gelecek.

Büyük bir çekişmeye sahne olan eşleşmede geride kalan 4 karşılaşmada taraflar ikişer galibiyet aldı. Serinin ilk iki maçı, saha avantajına sahip olan Anadolu Efes'in ev sahipliğinde oynandı.

İlk mücadeleyi 105-70 gibi farklı bir skorla kazanan Galatasaray NEF, saha avantajını ele geçirdi. İkinci karşılaşmada 91-77 galip gelen Anadolu Efes, seriyi 1-1'e getirdi.

Üçüncü ve dördüncü mücadele, Galatasaray NEF'in ev sahipliğinde oynandı. Anadolu Efes, çekişmeli geçen üçüncü maçta 71-64'lük skorla durumu 2-1 yaptı ve saha avantajını bir kez daha ele geçirdi.

Dördüncü karşılaşmada yine büyük bir taraftar desteğini arkasına alan Galatasaray NEF, sahadan 86-81 galip ayrılarak seriyi eşitledi.

Seride beşinci karşılaşma, saha avantajını elinde tutan Anadolu Efes'in ev sahipliğinde oynanacak. Lacivert beyazlı takımda sakat olan Krunoslav Simon ve Doğuş Balbay forma giyemeyecek.

Galatasaray NEF'te ise sakatlıkları süren Devough Akoon-Purcell ve Ege Arar takımdaki yerini alamayacak.

Serinin son maçı, Sinan Erdem Spor Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak. Kazanan taraf finalde Fenerbahçe Beko'nun rakibi olacak. Kritik karşılaşma, ciddigazete.com'dan canlı aktarılacak.