CiddiGazete- Türkiye'de uzun yıllar futbol oynayan ve Trabzonspor'da yıldızı parlayan İbrahima Yattara, 41 yaşında futbola geri dönme kararı aldı. Trazonspor'a 2003-2004 sezonunda Belçika'nın Royal Antwerp takımından transfer olan ve 2011 yılına kadar bordo-mavili formayı giyen Gine asıllı oyuncu, Denizli Süper Amatör Küme ekiplerinden Yeşil Çivril Belediyespor’la anlaştı. Gineli futbolcu, maç başına 350 lira alacak.
Yeşil Çivril Belediyespor Başkanı Yasin Gökyaş, Türk vatandaşlığına da geçen Yattara'nın Çivril'e geleceğini belirtti.
Yattara sayesinde tribüne daha çok taraftar gelecek. Ayrıca forma satışından kulübe gelir bekliyoruz. Hedefimiz 3. Lig" dedi.
Yattara son olarak 2013-2014 sezonunda Belçika'nın La Louviere Centre takımında top koşturup aktif futbolculuk kariyerini noktalamıştı.