CiddiGazete- Süper Lig'de 2021-2022 sezonunda şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'da taraftarlar, 38 yıl sonra gelen mutlu sonu Yenikapı Etkinlik Alanı'nda kutladı. Bordo mavili taraftarlar, sabahın erken saatlerinden itibaren İstanbul'un çeşitli noktalarında organize olarak Yenikapı'ya akın etti.

30 Nisan'daki Antalyaspor maçından sonra şampiyonluğunu ilan eden ve Trabzon'daki kutlamalarla sevinçlerini gösteren bordo mavili taraftarlar, aynı coşkuyu İstanbul'a da taşıdılar.

BAŞKAN AHMET AĞAOĞLU DA KATILDI

15.00'te başlayan etkinliklere binlerce bordo mavili futbolsever akın etti. Gece geç saatlere kadar devam edecek kutlamaya Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu da katıldı.

Saat 20.45’ten itibaren havanın kararmasıyla bordo mavi neon bilekliklerle görsel bir şölen yaratmak için alanda toplanan Trabzonlular lazer, meşale ve havai fişek gösterileriyle geceye renk katacak.

BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILDI

Trabzonspor'un Yenikapı'da düzenlediği şampiyonluk kutlamaları nedeniyle bölgedeki bazı yollar, geçici olarak trafiğe kapatıldı.

İstanbul Valiliği’nin kararıyla, Trabzonspor'un Yenikapı Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirdiği şampiyonluk kutlamaları nedeniyle, saat 11.00 itibarıyla, Namık Kemal Caddesi ile bu caddeye bağlanan yollardaki trafik alternatif güzergahlara yönlendirildi.