CiddiGazete- Sosyal medyada çektiği yemek videolarıyla tanınan ve Hatay'da yaşayan Taha Duymaz'ın enkaz altında olduğu bilgisi gelmişti.

Yaptığı yemek tarifleriyle gündem olan ve milyonlarca takipçisi olan Taha Duymaz, merkez üssü Kahramanmaraş olan depreme teyzesinin evinde yakalanmıştı. Hatay'da yaşayan Taha Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldı. Depremin olduğu gün Hatay merkezde teyzesinin evinin bulunduğu apartmanda kardeşi Melek ile video paylaşımı yapan Taha Duymaz'ın son durumu merak ediliyordu.

ACI HABER GELDİ

Sekiz katlı binanın birinci katında kalan Taha Duymaz, kardeşleri Melek ve Umut'un olduğu bina da tamamen yıkılmıştı. Yanındaki iki bina da çöken Taha Duymaz'dan o günden sonra bir daha haber alınamamıştı. Bazı sosyal medya fenomenleri de Taha Duymaz'ın kurtarılması için çağrıda bulunmuştu. Ancak yıkılan binanın üzerine başka binaların da yıkılmış olması nedeniyle çalışmalar zorlukla yürütülmüştü. Bugün Taha Duymaz ve kardeşlerinden acı haber geldi.

CENAZELER ÇIKARILIYOR

Acı haberi sosyal medya fenomeni Dilan Polat duyurdu. Enkazda görev yapan sağlık personelinden ve Taha Duymaz'ın kuzeninden de acı haberi doğrulattığını söyleyen Dilan Polat, "Kuzeni vardı, oralarda, çocukcağız da hırpalandı girip geliyordu. Tahmin edildiği gibi artık kimse konuşmasın bence cenazelerini görmüş. Kız kardeşinin, yanında da Umut, diğer tarafında da Taha varmış. Şimdi hepsini teker teker çıkarıyorlar. Ailesinin, herkesin hepimizin başı sağ olsun. Mucizeler vardı evet ama ben artık tahmin ediyordum. Kimse de bu konu hakkında da daha fazla kimse konuşmaz, insanlar huzurlu uyusun" dedi.

Taha Duymaz'ın yakın arkadaşı olduğu bilinen Ragıb Narin de Instagram'dan Taha Duymaz'ın cesedine ulaşıldığını belirtti. Narin, "başımız sağ olsun" yazılı bir hikayeyi sosyal medya hesabından paylaştı.