CiddiGazete- Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın odağında olduğu bir ses kaydı, dinleyenleri hayretler içinde bıraktı.

"TikTak Tiktak" adlı Twitter hesabından paylaşılan ses kaydında, Şehit Anaları Derneği Basın Sözcüsü Beyza Tufan ve Zafer Partisi'nden istifa eden Sultan Neslihan Seven'e ait olduğu iddia edilen telefon konuşmaları yayınlandı.

İkili arasında yapılan konuşmalarda Beyza Tufan'ın "Kadınlara zaafı olduğunu biliyorum. Yalandan iki cilve yaparım ifşa ederim, Ümit Özdağ beni taciz ediyor diye" ifadelerini kullandığı, Sultan Neslihan Seven'in de "Seçimlerden önce olsun da bari işe yarasın" diye karşılık verdiği duyuldu.

"AHLAKSIZLIK DİZ BOYU"

Zafer Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Feridun Yıldız, sosyal medyada ilgili kaydı paylaşarak, "Tam anlamıyla bir rezalet. Ahlaksızlık diz boyu. Bu muhabbeti yapanlar Türk milliyetçisi olamazlar" dedi.

BEYZA TUFAN: MONTAJ

Ses kaydındaki konuşmada yer aldığı iddia edilen Beyza Tufan Odatv'ye yaptığı açıklamada, "Ses kaydı bize ait değil. Montaj çalışması. Avukatlarımızın çalışması var. Açıklama yapacağız" dedi. Beyza Tufan, bu işlerin arkasında Orkun Dülgeroğlu adlı kişinin olduğunu iddia etti. Ses kaydının ortaya çıkmasının ardından, Beyza Tufan da Neslihan Seven de sosyal medya hesabını kapattı.

SULTAN NESLİHAN SEVEN KİMDİR?

MHP'de siyaset yaparken İyi Parti'ye, oradan da istifa ederek Zafer Partisi'ne geçen Sultan Neslihan Seven, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. İyi Partili Cihan Paçacı'nın yeğeni olan Seven, 1998 yılında Işık Üniversitesi Elektrik Elektronik Fakültesi, Elektronik Mühendisliği bölümünde eğitim almaya başladı. Mezuniyetten sonra bir süre mesleğini sürdüren Neslihan Seven, moda tasarım serüvenine ailesinin desteği ile adım attı.

2010 senesinde İstasyon Sanat Akademisi Moda Tasarım bölümünde tekrar öğrencilik hayatına başladı. 2012 senesinde Esmod İstanbul tarafından düzenlenen drapaj atölyesine katıldı.

2013 senesinin başlarında İstanbul Moda Akademisinde Yaratıcı Drapaj atölyesine başladı. IMA'daki eğitimini tamamladı.

7 Aralık 2014 tarihli ilçe kongresi itibariyle seçilmiş olduğu MHP Kadıköy İlçe Yönetim Kurulu üyeliğinden 2017 yılında istifa etti ve İyi Parti'nin kurucuları arasında yer aldı.

27. dönem İyi Parti İstanbul milletvekili adayı olan Neslihan Seven, daha sonra bu partiden ayrılarak Zafer Partisi'ne katıldı.

Partinin Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı olan Sultan Neslihan Seven, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hem görevinden, hem de Zafer Partisi'nden istifa ettiğini duyurmuştu.

BEYZA TUFAN KİMDİR?

Beyza Tufan, Şehit Anaları Derneği Basın Sözcüsü ve Onursal Üyesi. Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü ve Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'nden mezun olduğu iddia edildi.