CiddiGazete- Devlet Bahçeli, dün Erzurum'da miting düzenledi. Bahçeli'yi Erzurum Havaalanı'nda AKP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AKP Milletvekili Recep Akdağ, İl Başkanı Mehmet Emin Öz, AKP'li ilçe belediye başkanları ve çok sayıda AKP üyesi karşıladı. AKP'nin Erzurum'daki il ve ilçe teşkilatlarından da çok sayıda partili hem karşılamada, hem de miting alanında yer aldı.

AKP'li Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekman sosyal medya hesaplarından Bahçeli'yi karşılama anında çekilen fotoğrafını paylaşarak şu ifadeleri kullandı: "2023'e Doğru Aday Belli Karar Net" Erzurum mitingimiz nedeniyle şehrimize gelen MHP Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi'yi Erzurum Havalimanı'nda karşıladık."

BAHÇELİ'YE HAKARET EDEN RECEP AKDAĞ BİLE GELDİ

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in şüpheli faaliyetlerine ara vermesini ve Türkiye'ye gelmesini söyleyen Devlet Bahçeli için, "İnsan biraz da mantık kullanır. Hayatı millete, hatta insanlığa hizmetle geçmiş bir büyük zat için böyle bir suçlamada bulunmak son derece çirkin. Değerli hemşehrimize yapılan bu haksız saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu, Türk siyasi tarihine kara bir leke olarak geçmiştir" diyen dönemin Sağlık Bakanı AKP Milletvekili Recep Akdağ bile havalimanındaki karşılama töreninde yer alırken, gözler AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nu aradı.

Üç yıllık eşinden boşanma dilekçesi vermesinin ardından Sedat Peker'in paylaşımlarıyla ortaya çıkan rüşvet trafiğinin aktörlerinden Zehra Taşkesenlioğlu, Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli'yi Erzurum Havalimanı'nda karşılamadığı gibi Erdoğan'a destek mitingine de gelmedi, hatta sosyal medya hesabından da paylaşım yapmadı.