CiddiGazete- AKP Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, yeniden milletvekili listesine girme performansında rakiplerine fark attı!

Şenel Yediyıldız'ın katıldığı bir nikah töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan peygamber gibi bahsettiği sözleri tepki çekmişti.

Yediyıldız, törende mikrofonu eline alıp konuşma yaptığı sırada, "Sayın cumhurbaşkanımızın sünnetini yerine getirmeden de defteri vermek istemiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

"AYAKKABILARINI YALAMAMIZ LAZIM"

Yaklaşan seçimlerde yeniden milletvekili listesine girebilmek için bir hamle daha yapan Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, bu kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayakkabılarının yalanması gerektiğini savundu. Erdoğan'dan "Tayyip Abi" diye bahseden Yediyıldız, memleketi Ordu'da katıldığı bir TV programında Erdoğan'a neden oy verilmesi gerektiğini sıralarken, "Ayakkabılarını ellerimizle yalamamız lazım" dedi. Yediyıldız'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"BİZ BU KAZ KAFAMIZLA..."

"Tayyip Abi Türkiye'nin başında, partimizin başında, memleketin başında, dünyanın lideri. Biz bu kaz kafamızla, özür dilerim kusura bakma. Ona ihanet etmek gibi kendi kendimize bazı yollara sapıyoruz. Teşkilat için demiyorum yani Türkiye için söylüyorum. Yani şimdi kalkıp da böyle ucuz sebeplerle Tayyip Abi'ye ihanet etmek Türkiye'ye ihanet etmektir. Böyle sebeplerle ihanet etmek mazlumlara ihanet etmektir. Böyle sebeplerle Tayyip Abi'ye ihanet etmek, dünyanın Tayyip Abi'den beklentisi olan insanlara ihanet etmektir.

"TAYYİP ABİ'Yİ SIRTIMIZDA TAŞIMAMIZ LAZIM"

Bak sana açık ve net söylüyorum: Şu anda Ukrayna- Rusya savaşı var değil mi? Ukrayna da Rusya da Tayyip Abi'den bir şeyler bekliyor. Ve onları yapıyor görüyorsunuz. Ne ne olacak? Biz Tayyip Abi'ye ihaneti bırak sırtımızda taşımamız lazım ya... Ayakkabısını elimizle yalamamız lazım ya... Bunları şey olsun diye söylemiyorum ya... Tayyip Abi'ye, bu resme biz kalkacağız bir şeyler söyleyeceğiz."