CiddiGazete- 1995 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanlarından Ali Metin Tokdemir'in ismi Ankara'da yaşayacak.

İyi Partili ABB Meclis Üyesi Kerem Erdem'in Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Başkanlığı'na verdiği önerge kabul edildi ve Çankaya İşçi Blokları Mahallesi'ndeki 1516. Cadde'nin adı, "Ali Metin Tokdemir Caddesi" olarak değiştirildi.

Erdem tarafından verilen önergede şu ifadeler kullanıldı: "Yüzüncü Yıl İşçi Bloklarında 1516 olarak geçen caddenin isminin değiştirilerek (araştırmacı/yazar) Ali Metin Tokdemir olması konusunda önergemizin meclis gündemine alınmasını arz ve talep ederiz." Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde değerlendirilen talep uygun görüldü ve 1516. caddenin ismi "Ali Metin Tokdemir Caddesi" olarak değiştirildi.

İyi Partili Kerem Erdem, haberi şu ifadelerle duyurdu:

"Ülkücülük bazen; evinin bir köşesine çekilip, lekesiz ve onurlu bir şekilde yaşamaktır" diyerek, fikirleriyle ve eylemleriyle gerçek manada ömrünü Türk milletine adayan ağabeyimiz Sayın Ali Metin Tokdemir'in adını Ankara Çankaya İşçi Blokları'nda yaşatacağız.