CiddiGazete- Ülkü Ocakları genel başkanlarından Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayetine ilişkin soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Cinayetin tetikçisi Eray Özyağcı'yı Ankara dışına çıkarttığı belirtilen ve daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılan Tolgahan Demirbaş, tekrar gözaltına alındı.

Sinan Ateş cinayetinin ardından iz süren polis ekibi tarafından Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz'un kullandığı evde gözaltına alınan Tolgahan Demirbaş, serbest bırakılmıştı.

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DA GÖZALTINA ALINDI

Demirbaş, devam eden soruşturma kapsamında elde edilen yeni deliller ışığında tekrar gözaltına alındı. Tolgahan Demirbaş ile birlikte, MHP'den iki dönem milletvekili adayı olan avukatı Serdar Öktem ve Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Emre Yüksel'e de gözaltı uygulandı.

Şüpheliler, Ankara Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından sağlık kontrolünden geçirilecek ve savcılığa sevk edilecek.

TETİKÇİ VE AZMETTİRİCİLER NEREDE?

Soruşturma kapsamında bugüne kadar saldırının gerçekleştirildiği motosikleti kullanan şüphelinin de aralarında bulunduğu 15 kişi tutuklandı. Sinan Ateş'i öldüren tetikçi Eray Özyağcı ile olayın azmettiricileri henüz yakalanmadı.

emrey1-1

Gözaltına alınan Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Emre Yüksel, sosyal medya hesaplarını kapattı.