CiddiGazete- Süper Lig'de 14. haftanın perdesi, bugün oynanacak iki karşılaşma ile açılacak. Trabzonspor, Ankaragücü'ne konuk olurken, Alanyaspor da Adana Demirspor'u ağırlayacak.

ANKARAGÜCÜ- TRABZONSPOR

Ankaragücü ile Trabzonspor'un mücadelesi Eryaman Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek.

Ev sahibi Ankaragücü, ligde oynadığı 12 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Ankaragücü, topladığı 12 puanla 14. sırada bulunuyor.

Konuk ekip Trabzonspor ise ligde oynadığı 12 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, topladığı 22 puanla 7. sırada bulunuyor.

ALANYASPOR- ADANA DEMİRSPOR

14. haftanın diğer maçında Alanyaspor'un konuğu Adana Demirspor olacak.

Alanyaspor ile Adana Demirspor saat 20.00'de Alanya'da karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Çağdaş Altay yönetecek.

Ev sahibi Alanyaspor, ligde oynadığı 13 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Ümraniyespor'a 3-1 mağlup olan Alanyaspor, topladığı 16 puanla 10. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Adana Demirspor ise ligde oynadığı 12 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Kayserispor ile 2-2 berabere kalan Adana Demirspor, topladığı 23 puanla 4. sırada bulunuyor.