CiddiGazete- Süper Lig’in 3. haftasında Antalyaspor, son şampiyon Trabzonspor'u konuk etti. Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'ndaki maçı 5-2 kazanan Antalyaspor, üst üste ikinci mücadelesinden galibiyetle ayrılırken, Trabzonspor bu sezon ligde ilk kez yenildi.

Büyük heyecana sahne olan karşılaşmada 2-0 öne geçen Antalyaspor, Trabzonspor’un beraberliği yakalamasına engel olamadı. Ancak oyuna girdikten iki dakika sonra ağları havalandıran Gökdeniz Bayraktar, uzatma dakikalarında bir gol daha kaydederek farkı arttırdı. Maçta son sözü Haji Wright söyledi.

Trabzonspor’da Marc Bartra ve Trezeguet’nin şutlarında top direkte patladı.

ANTALYASPOR MAÇA HIZLI BAŞLADI

Antalyaspor, 14. dakikada Fernando’nun harika golüyle öne geçti. Haji Wright 40. dakikada penaltıdan farkı ikiye çıkardı. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ilk yarının bitmesini beklemeden oyuncu değişikliğine giderek Abdülkadir Ömür ve Enis Bardhi'yi oyuna aldı.

BARDHI’NİN İLK ŞUTU GOL OLDU

Enis Bardhi, ilk yarının uzatma dakikalarında Süper Lig'de çektiği ilk şutta ağları havalandırarak Trabzonspor'un soyunma odasına umutlu girmesini sağladı. 73. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Enis Bardhi, şık bir golle takımına beraberliği getirdi.

gökdeniz 20000

OYUNA GİRDİ, İKİ DAKİKA SONRA GOL ATTI

Ancak karşılaşmada son sözü Gökdeniz Bayraktar söyledi. 79. dakikada Fredy'nin yerine oyuna giren Gökdeniz Bayraktar, iki dakika sonra Antalyaspor'u bir kez daha öne geçirdi. Gökdeniz, beraberlik için bastıran Trabzonspor yarı alanında bulduğu boşluğu iyi değerlendirdi ve 90+6. dakikada farkı ikiye çıkardı.

SON SÖZÜ WRIGHT SÖYLEDİ

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Antalyaspor, hızlı hücumlarla bir gol daha buldu. 90+8. dakikada Haji Wright kendisinin ikinci, takımının beşinci golünü kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 5-2 Antalyaspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

Bu galibiyetle Antalyaspor, ligde üst üste ikinci maçında da galibiyetle ayrılarak puanını 6 yaptı. Ligde ilk mağlubiyetini alan Trabzonspor ise 6 puanda kaldı.

ABDULLAH AVCI'DAN İKİ DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Hatayspor mücadelesinde sakatlanan Visca'nın yokluğunda sağ kanatta Djaniny'i sahaya sürerken, orta sahada ise Siopis'in yerine Dorukhan Toköz'e şans verdi.

Bordo-mavili ekipte, sakatlıkları bulunan Visca'nın yanı sıra Hüseyin Türkmen, Serkan Asan ve Marek Hamsik kadroda yer almadı.

Karşılaşmaya büyük ilgi gösteren Trabzonspor taraftarlarının da kendilerine ayrılan tribünü doldurdukları görüldü.

ANTALYASPOR'DA İKİ DEĞİŞİKLİK

Antalyaspor ise geçen hafta Ümraniyespor'u 1-0 yendiği maça göre Trabzonspor'un karşısına üç değişiklikle çıktı.

Kırmızı-beyazlı takımda defansta Ömer Toprak'ın yerine Veysel Sarı forma giyerken, orta sahada Fredy'nin yokluğunda Soner Aydoğdu oynadı.

Ümraniyespor maçında ilk 11'de oynayan Ghacha, Trabzonspor maçında yedek soyunurken, Larsson ilk 11'de sahaya çıktı.