CiddiGazete- Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor sahasında Ümraniyespor'a 2-1 yenilerek iç sahadaki 36 maçlık kaybetmeme serisini kaybetti.

Bu sezon hem ligde hem de Avrupa'da istediği sonuçları alamayan ve hafta içi kongre kararı alan Trabzonspor, muhteşem iç saha serisini de kaybetti.

Ligin 24. haftasında sahasında Ümraniyespor'u ağırlayan bordo mavili ekip, sahadan 2-1 mağlup ayrılarak 36 maçlık serisini kaybetti.

İLK YARI 2 TOP DİREKTEN DÖNDÜ

Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde geride kalan 36 maçta 24 galibiyet ve 12 beraberlik almıştı. Seyircisi önünde hiç kaybetmeyen Karadeniz ekibi haftalar sonra Ümraniyespor'a mağlup oldu.

Mücadelenin ilk yarısında oldukça etkili bir oyun ortaya koyan Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün 2 topu direkten döndü. Oldukça fazla atak yapan Trabzonspor ilk yarıda gol bulamadı.

GOL PERDESİNİ SEKIDICA AÇTI

İkinci yarıda Ümraniyespor maça ağırlığını koydu. 51. dakikada Jesse Sekidika maçta gol perdesini açtı. Şok golle geriye düşen Trabzonspor’a 65’te bu kez Umut Nayir sürpriz yaptı. Kornerden gelen ortaya ceza sahası içinde dokunan Umut Nayir farkı 2'ye çıkardı.

Trabzonspor'da oyuna sonradan giren Yusuf Yazıcı 83. dakikada ceza sahası içindeki karambolde golü bularak maçın skorunu belirledi.

Bordo mavili takımda Naci Ünüvar uzatmalarda gördüğü ikinci sarı kartla oyundan atıldı.

Trabzonspor bu sonucun ardından 38 puanla 6. sırada kaldı. Lig sonuncusu Ümraniyespor ise küme düşme hattında 21 puana ulaştı.